One thought on “Infographic: The Monetary Value of Social Sharing

  1. Nyt on mielenkiintoista nähdä, tuleeko Facebookissa jakamisen arvo romahtamaan viimeisimpien muutosten myötä. Viittaan siis tähän, että yrityssivun statuspäivitykset näkyvät vain 15%:lle sivuston tykkääjiä: http://ow.ly/eUigz

    Yksittäisen käyttäjän tekemän statuspäivityksen (jakamisen) tavoitettavuus lienee selvästi suurempi – ainakin vielä. Mutta jos suunta on sama kuin yrityssivuilla, niin jakamisen arvo tulee tippumaan selvästi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: